flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Завгороднього Олега Васильовича, Завгородню Софію Василівну, Камінську Любов Федорівну, Свириденка Олександра Павловича, Щербину Катерину Іванівну, Ремесла Володимира Васильовича.

29 травня 2018, 11:19

        Пирятинський районний суд Полтавської області викликає Завгороднього Олега Васильовича, Завгородню Софію Василівну, Камінську Любов Федорівну, Свириденка Олександра Павловича, Щербину Катерину Іванівну, Ремесла Володимира Васильовича на 10 год. 00 хв. 22 червня 2018 як відповідачів по цивільній справі № 544/35/18, пров. № 2/544/115/2018 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Валком Агроплюс» про визнання додаткових угод про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок недійсними та скасування рішень державного реєстратора про державну реєстрацію припинення речових прав.

       Судове засідання відбудеться у залі судових засідань в приміщенні Пирятинського районного суду Полтавської області, який розташований за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 41, Полтавська область.

      У разі неявки у судове засідання відповідачів Завгороднього Олега Васильовича, Завгородньої Софії Василівни, Камінської Любов Федорівни, Свириденка Олександра Павловича, Щербини Катерини Іванівни, Ремесла Володимира Васильовича справа буде розглянута у їх відсутність. Відповідачі зобов'язані повідомити суд про причини неявки у судове засідання.